Rulouri de Carne in Sos

Complexitate
redusa
Rulouri de Carne in Sos

Ingrediente

  • circa 800 gr carne (sa iasa aproximativ 7-8 felii mai grosute)
  • 4 oua
  • 3-4 feliute de sunca afumata (costita, kaizer)
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita mica piper macinat
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • 100-120 ml ulei
  • 1 morcov
  • 1-2 rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 3-4 linguri smantana

Mod de preparare

Carnea se bate subtire ca pentru snitele. Le condimentam cu sare, piper si le dam de o parte.

Vom pregati umplutura pentru aceste rulouri. Sunca afumata o taiem cubulete si o calim pe 20 ml ulei apoi adaugam peste putina apa, cat sa acopere sunculita si o fierbem sub capac pana ajunge din nou pe untura. Cele 4 oua le punem intr-un vas, le batem cu furculita, adaugam sunca prajita, jumatate de patrunjel verde tocat, lingurita de piper si un praf de sare apoi facem din aceasta compozitie o omleta.

Cu aceasta omleta vom umple bucatile de carne batute. Asezam omleta pe carne si o rulam, bagam capetele sa nu iasa umplutura si o mai fixam si cu scobitori.

De acum carnea fiind umpluta ne apucam sa preparam sosul in care vom fierbe acete mini rulade.

Morcovul il vom razui pe razatoarea fina, la fel procedam si cu cele 2 bucati de ceapa si pe restul de ulei le calim, apoi adaugam si rosiile decojite taiate felii. Condimentam cu boia, sare si piper asezam rulourile de carne si le lasam la prajit pe legume pana se albesc. In acest moment adaugam apa cat sa fie bine acoperite rulourile, feliem in acest sos 2- 3 catei de usturoi.

Acoperim vasul cu un capac si lasam la fiert la foc mic pana carnea va fi moale (daca mai e nevoie mai adaugati cate un pic de apa). Lasam sa scada si daca doriti la sfarsit puteti imbogati sosul cu smantana. Eu am preferat fara smantana, ceilalti si-au pus in farfurie dupa plac smantana cat au dorit.

Pofta Buna! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia