Din ou+ parmezan+ lapte am facut o omleta pe care am copt-o in tigaie in 1 lingura de ulei, pe ambele parti
Pulpele de pui dezosate, sarate si piperate puse pe folie de aluminiu unsa cu ulei (dupa sfatul Monei), peste ele jumatate din omleta pe fiecare pulpa, si jumatate din radicchio care tocat a fost inabusit 1-2 minute in tigaia in care am facut omleta (fara ulei).
Rulat totul, inchis bine si pus in tava de cuptor cu putina apa in ea la foc mai mare pt 20 min, la foc mijlociu alte 10 min. Dupa cele 30 min se scot din folie cu grija caci radicchio lasa zeama si se pun cu zeama cu tot intr-un vas pt cuptor (sticla, ceramica) se mai tin la cuptor sa se rumeneasca.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilieCu pere de vară parfumate, cu aromă de scorțișoară, dar și de vanilie, e o încântare pentru ale noastre...
Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilieSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii