Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio

Complexitate
redusa
Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui pe care le-am dezosat
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • 1 lingura de lapte
  • 1/2 de radicchio
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Din ou+ parmezan+ lapte am facut o omleta pe care am copt-o in tigaie in 1 lingura de ulei, pe ambele parti

Pulpele de pui dezosate, sarate si piperate puse pe folie de aluminiu unsa cu ulei (dupa sfatul Monei), peste ele jumatate din omleta pe fiecare pulpa, si jumatate din radicchio care tocat a fost inabusit 1-2 minute in tigaia in care am facut omleta (fara ulei).

Rulat totul, inchis bine si pus in tava de cuptor cu putina apa in ea la foc mai mare pt 20 min, la foc mijlociu alte 10 min. Dupa cele 30 min se scot din folie cu grija caci radicchio lasa zeama si se pun cu zeama cu tot intr-un vas pt cuptor (sticla, ceramica) se mai tin la cuptor sa se rumeneasca.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Chec de Ciocolata Crocant
2
Dulciuri

Chec de Ciocolata Crocant

Chec de Ciocolata Crocant
Prajitura turnata cu branza de vaci
3
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
4
Carte de bucate

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa

Chec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie
5
Carte de bucate

Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie

Prajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...

Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie
Parteneri
Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilie
Bucataras.RO

Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilie

Cu pere de vară parfumate, cu aromă de scorțișoară, dar și de vanilie, e o încântare pentru ale noastre...

Desert prajitura cu pere de toamna si crema de branza cu aroma de vanilie
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri