Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio

Complexitate
redusa
Rulou de Pulpe de Pui cu Radicchio

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui pe care le-am dezosat
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de parmezan ras
  • 1 lingura de lapte
  • 1/2 de radicchio
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Din ou+ parmezan+ lapte am facut o omleta pe care am copt-o in tigaie in 1 lingura de ulei, pe ambele parti

Pulpele de pui dezosate, sarate si piperate puse pe folie de aluminiu unsa cu ulei (dupa sfatul Monei), peste ele jumatate din omleta pe fiecare pulpa, si jumatate din radicchio care tocat a fost inabusit 1-2 minute in tigaia in care am facut omleta (fara ulei).

Rulat totul, inchis bine si pus in tava de cuptor cu putina apa in ea la foc mai mare pt 20 min, la foc mijlociu alte 10 min. Dupa cele 30 min se scot din folie cu grija caci radicchio lasa zeama si se pun cu zeama cu tot intr-un vas pt cuptor (sticla, ceramica) se mai tin la cuptor sa se rumeneasca.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa