Rulada cu oua

Complexitate
redusa
Rulada cu oua

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de porc
  • - 1 cana pesmet
  • - 5 oua
  • - 4 linguri cascaval razuit
  • - patrunjel tocat
  • - 1 ceapa razuita
  • - sare, piper
  • - prapor

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu pesmetul, 1 ou, ceapa razuita pe razatoarea mica, cascavalul, patrunjelul si se potriveste de sare si piper.

Se intinde carnea in forma dreptunghiulara si se pun cele 4 oua(fierte tari) pe lung apoi se ruleaza carnea in jurul lor. Praporul se infasoara in jurul ruladei.

Se stropeste cu ulei de masline o tava termorezistenta si se aseaza rulada.

Se da la cuptor... eu am tinut-o in jur de o ora la 190 C doar cu rezistenta inferioara - caldura difuzata numai din partea de jos a cuptorului(eu am cuptor electric cu rezistenta inferioara si superioara) apoi inca 30min cu ambele rezistente pentru a se rumeni si deasupra. Vedeti si voi...va orientati in privinta timpului ptr ca depinde de cuptor. Cine are cuptor normal nu este nici o problema...

Am servit rulada cu garnitura de piure de cartofi si salata verde cu rosii si ceapa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc