Rulada cu oua

Complexitate
redusa
Rulada cu oua

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata de porc
  • - 1 cana pesmet
  • - 5 oua
  • - 4 linguri cascaval razuit
  • - patrunjel tocat
  • - 1 ceapa razuita
  • - sare, piper
  • - prapor

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu pesmetul, 1 ou, ceapa razuita pe razatoarea mica, cascavalul, patrunjelul si se potriveste de sare si piper.

Se intinde carnea in forma dreptunghiulara si se pun cele 4 oua(fierte tari) pe lung apoi se ruleaza carnea in jurul lor. Praporul se infasoara in jurul ruladei.

Se stropeste cu ulei de masline o tava termorezistenta si se aseaza rulada.

Se da la cuptor... eu am tinut-o in jur de o ora la 190 C doar cu rezistenta inferioara - caldura difuzata numai din partea de jos a cuptorului(eu am cuptor electric cu rezistenta inferioara si superioara) apoi inca 30min cu ambele rezistente pentru a se rumeni si deasupra. Vedeti si voi...va orientati in privinta timpului ptr ca depinde de cuptor. Cine are cuptor normal nu este nici o problema...

Am servit rulada cu garnitura de piure de cartofi si salata verde cu rosii si ceapa.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici