Se amesteca carnea tocata cu pesmetul, 1 ou, ceapa razuita pe razatoarea mica, cascavalul, patrunjelul si se potriveste de sare si piper.
Se intinde carnea in forma dreptunghiulara si se pun cele 4 oua(fierte tari) pe lung apoi se ruleaza carnea in jurul lor. Praporul se infasoara in jurul ruladei.
Se stropeste cu ulei de masline o tava termorezistenta si se aseaza rulada.
Se da la cuptor... eu am tinut-o in jur de o ora la 190 C doar cu rezistenta inferioara - caldura difuzata numai din partea de jos a cuptorului(eu am cuptor electric cu rezistenta inferioara si superioara) apoi inca 30min cu ambele rezistente pentru a se rumeni si deasupra. Vedeti si voi...va orientati in privinta timpului ptr ca depinde de cuptor. Cine are cuptor normal nu este nici o problema...
Am servit rulada cu garnitura de piure de cartofi si salata verde cu rosii si ceapa.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii