Se amesteca carnea tocata cu pesmetul, 1 ou, ceapa razuita pe razatoarea mica, cascavalul, patrunjelul si se potriveste de sare si piper.
Se intinde carnea in forma dreptunghiulara si se pun cele 4 oua(fierte tari) pe lung apoi se ruleaza carnea in jurul lor. Praporul se infasoara in jurul ruladei.
Se stropeste cu ulei de masline o tava termorezistenta si se aseaza rulada.
Se da la cuptor... eu am tinut-o in jur de o ora la 190 C doar cu rezistenta inferioara - caldura difuzata numai din partea de jos a cuptorului(eu am cuptor electric cu rezistenta inferioara si superioara) apoi inca 30min cu ambele rezistente pentru a se rumeni si deasupra. Vedeti si voi...va orientati in privinta timpului ptr ca depinde de cuptor. Cine are cuptor normal nu este nici o problema...
Am servit rulada cu garnitura de piure de cartofi si salata verde cu rosii si ceapa.
Pofta buna!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraM-am inspirat dupa o reteta de pe net, au iesit tare bune!
Minitarte cu crema de vanilie si capsuniCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii