Punguta cu Doi Bani

Complexitate
redusa
Punguta cu Doi Bani

Ingrediente

  • Ingrediente clatite:
  • - lapte;
  • - faina;
  • - 1-2 oua;
  • - un varf sare;
  • - un varf bicarbonat
  • Ingrediente umplutura:
  • - piept de pui;
  • - mixt salata congelata cu cartofi;
  • - sos uncle bens - dijon;
  • - usturoi;
  • - sare;
  • - delikat;
  • - ulei de masline
  • Ingrediente salata si ornament:
  • - morcovi mititei congelati;
  • - unt;
  • - cascaval
  • Ingrediente garnitura:
  • - orez balsamic

Mod de preparare

Se prepara aluatul pentru clatite din ingredientele de mai sus si se lasa la odihnit o jumatate de ora, iar apoi se prepara in tigaie.

Usturoiul se taie marunt si se pune intr-o tigaie mai mare la calit in ulei de masline. Apoi se pune pieptul de pui taiat fasii si se lasa sa se inabuse vreo 5 min. Dupa care adaugam mixul de salata cu cartofi si lasam cat este nevoie pentru a fi patrunse toate ingredientele. La final adaugam sosul dijon si saram daca este nevoie.

Acum, luam cate o clatita si o umplem cu compozitia de mai sus, strangem capetele la mijloc si le legam cu ata (mie nu mi-a venit nici o alta idee pentru a putea tine clatitele sa nu se desfaca). Ungem o tava cu unt, punem clatitele una langa alta si presaram pe fiecare cascaval ras subtire si punem pe fiecare cate putin, putin unt. Dam la cuptor pana se topeste putin cascavalul.

Intre timp, intr-o alta tigaie topim putin unt dupa care punem morcovii si lasam la calit pana sunt bine facuti.

Intr-o oala punem mai multa apa la fiert, adaugam sare, iar cand incepe sa fiarba punem orezul balsamic. Dupa ce este fiert il punem in stracuratoare si lasam sa se scurga de zeama (asa orezul ramane alb).

Eu am servit dupa cum se vede in imagine si alaturi de tortul vietii mele!

Nu am specificat cantitatile pentru ca fiecare pune din fiecare ingredient cat doreste si de cat are nevoie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Rustica
1
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
2
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura turnata cu branza de vaci
3
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Bulionul Meu de Rosii
4
Sufleu de cartofi
5
Aperitive

Sufleu de cartofi

Sufleu de cartofi
Parteneri
Desert tort festiv Orange-Chocolate
Bucataras.RO

Desert tort festiv Orange-Chocolate

In cazul in care cautati o reteta de tort senzational pentru o aniversare sau orice alt moment festiv, sa stiti ca ati...

Desert tort festiv Orange-Chocolate
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia