Orezul se pune in apa rece.
Ciocanelele se cresteaza pe lungime si se ung cu ulei + condimente de pui, apoi se pun la prajit, la foc mediu, intr-o tigaie cu capac. Capacul va acoperi aproape toata tigaia, dar nu complet.
Se porneste cuptorul.
Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau pe razatoare. Se pun impreuna la prajit, dupa care se adauga bulionul si se mai lasa 2 minute pe foc. Se pune orezul spalat plus o ceasca de apa, se amesteca. Dupa 3 minute se rastoarna intr-un vas de yena.
Cubul de pui se dizolva intr-o cana de apa calda si se pune peste orez. Se niveleaza si se pun pulpele prajite deasupra. Se da la cuptor.
Cand orezul a scazut (in maxim o jumatate de ora) se adauga 2 cani de apa calda in care s-au dizolvat 2 lingurite de vegeta. Se da din nou la cuptor.
Tot procesul" din cuptor dureaza aprox. o ora.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii