Spalam ciocanelele, le stergem cu prosop de hartie si le asezonam cu sare, piper si oregano. Maruntim fulgii de ovaz in robot, batem ouale cu un pic de sare. Trecem pulpele prin fulgii de ovaz, prin ou si iar prin fulgi de ovaz. Taptam o tava cu hartie de copt, asezam ciocanelele, le stropim cu ulei apoi le dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru circa 40 de minute. Spalam legumele, feliem vanata, dovlecelul,ceapa si ardeiul.Ciupercile le lasam intregi. Le saram si le punem pe tigaia grill incinsa pentru 2-3 minute pe fiecare parte. Pofta buna!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii