Se taie in felii mai groase ardeii grasi si ceapa in inele subtiri.
Rosiile se preseaza cu furculita.Intr-o tava pt. cuptor se pune putina apa si apoi orezul spalat.Se adauga ardeiul,ceapa si rosiile.Pulpele de pui se sareaza,se pipereaza si se rumenesc in ulei incins pe ambele parti pana sunt facute pe jumatate.Se pun in tava si se da la cuptor pt.circa 50 minute ca sa se patrunda bine.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii