Se taie in felii mai groase ardeii grasi si ceapa in inele subtiri.
Rosiile se preseaza cu furculita.Intr-o tava pt. cuptor se pune putina apa si apoi orezul spalat.Se adauga ardeiul,ceapa si rosiile.Pulpele de pui se sareaza,se pipereaza si se rumenesc in ulei incins pe ambele parti pana sunt facute pe jumatate.Se pun in tava si se da la cuptor pt.circa 50 minute ca sa se patrunda bine.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii