Pulpele se spala si se lasa sa se scurga un pic pe un servet.
Curatam ceapa, morcovii si ardeii kapia de cotoare. Taiem ceapa pestisori, morcovii rondele, ardeii betigase si rosiile felii. Intr-o tava de yena punem uleiul asezam in straturi legumele astfel: ceapa alba, ceapa rosie, morcovii. Ardeiul kapia si rosiile. Se presara sare, piper si oregano.
Peste legume se aseaza pulpele pe care le condimentam cu sare, piper si oregano. Punem 50 ml de apa, acoperim cu folie si dam la cupto la foc mic 45 min. Dupa ce se termina cela 45 de min se scoate tava, se ia folia si se mai da la cuptor inca 15 min.
Se serveste calda cu mamaliguta sau fara.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSocata reteta bunicii Racoritoare si un pic intepatoare - asa este socata.
Socata reteta buniciiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii