Pulpele se spala si se lasa sa se scurga un pic pe un servet.
Curatam ceapa, morcovii si ardeii kapia de cotoare. Taiem ceapa pestisori, morcovii rondele, ardeii betigase si rosiile felii. Intr-o tava de yena punem uleiul asezam in straturi legumele astfel: ceapa alba, ceapa rosie, morcovii. Ardeiul kapia si rosiile. Se presara sare, piper si oregano.
Peste legume se aseaza pulpele pe care le condimentam cu sare, piper si oregano. Punem 50 ml de apa, acoperim cu folie si dam la cupto la foc mic 45 min. Dupa ce se termina cela 45 de min se scoate tava, se ia folia si se mai da la cuptor inca 15 min.
Se serveste calda cu mamaliguta sau fara.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii