Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu fasole verde, la punga

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 600 g fasole verde
  • o cutie rosii in bulion
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • o legatura marar
  • o legatura de patrunjel
  • o punga pentru cuptor

Mod de preparare

Spalam pulpele si le taiem in jumatati.
Taiem marunt ceapa si usturoiul.
Intr-un castron incapator punem carnea , legumele , verdeata si condimentele si le amestecam .
Le introducem in punga pentru cuptor
Inchidem punga si facem 3-4 intepaturi cu scobitoarea, la suprafata.
Asezam punga intr-o tava pe care o dam la cuptor la foc potrivit , pana pulpele se rumenesc ( aproximativ o ora).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc