Spalam si curatam carnea, o uscam cu hartie absorbanta. Pregatim marinada din cepele taiate fideluta, usturoi, mustar, zeama de la lamai si condimentele (cimbru, nucusoara, sare, piper), eventual ardeiul iute.
Asezam bucatile de pui in marinada, acoperim cu film alimentar si dam la rece cel putin 3 ore. Intre timp putem pregati garnitura, care de obicei este de orez si morcov fierte simplu cu apa si sare.
Dupa timpul de odihna, scoatem bucatile de carne din marinada si le prajim in ulei de arahide incins. Scoatem intr-o farfurie si varsam continutul marinadei, dam focul la mic si lasam pana scade zeama si ceapa este bine inmuiata. Dam deoparte si asezam bucatile de pui deasupra, acoperim sa pastram aromele. Servim imediat cald, este un preparat care nu mai are acelasi gust odata racit si reincalzit.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii