Se taie pieptul de pui in cubuletze potrivite, se pun condimentele ( eu am lasat 5 min sa intre condimentele in carne). Se rumeneste puiul in ulei incins ( pt un aspect mai bun se pun condimente si in ulei) apoi se adauga ardeii taiati cubulete mici, rosii decojite si pasate si 2-3 linguri ketchup picant.
Se lasa 10 min si amesteca din cand in cand apoi se toarna vinul si usturoiul zdrobit si frecat cu ulei si otet.
Apoi se mai lasa cca 15 min si GATA!
Eu initial am pus apa in loc de vin si a iesit splendid.
Reprezinta o foarte buna garnitura pentru spaghete. Incercati-l, merita!
O mancare gustoasa, de vara.
Musaca de dovlecei cu carne de puiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii