Pui `Panzanella`

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui
  • ceapa
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • telina
  • morcov
  • castravete
  • sos soia
  • sos worcestshire
  • acetobalsamic
  • miere

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie julien la fel toate legumele. Se calesc legumele [aldente] apoi se adauga pieptul de pui si se lasa pana se rumeneste uniform. Adaugam pe rand sosul soia, worcestshire, acetobalsamic si mierea si se mai lasa 5 minute pana se face un sos caramelizat usor.

Va doresc pofta buna
La acest preparat se recomanda garnitura de orez

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
3
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Reţetă de preparare a papanaşilor
4
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Chec pufos
5
Romania

Chec pufos

Chec pufos