Se taie legumele baghete si pieptul fasii. Se arunca in tigaie morcovii si telina si in momentul in care s-au inmuiat putin se pun se pune si ardeiul gras. Ideea e ca ardeiul trebuie pus la tigaie mai tarziu pentru ca dureaza mult mai putin sa se inmoaie comparativ cu radacinoasele). Ulterior se arunca si puiul si in momentul in care carnea este rumenita se stinge totul cu sosul de soia. Nu exagerati cu soia.
Rasturnati un bol de orez fiert in mijlocul unei farfurii intinse si asezati continutul tigaii in jurul acestuia. pentru decor strpiti marginea farfuriei cu putina soia si presarati niste sofran pe orez. Contrastul e de mare senzatie
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii