Prima data se pregateste sosul. Se pune la foc sosul tomat impreuna cu zaharul, otetul, apa, sarea si sosul de soia. Sosul se lasa la fiert pentru 10 minute, apoi se adauga faina si se mai lasa o idee la fiert, dupa care se da deoparte.
Separat, se pregateste carnea. Pentru inceput, pieptul de pui se taie bucati si se lasa deoparte. Intr-un bol se pune faina cu apa cu drojdia si cu sarea, se amesteca cu telul bine, apoi se adauga bucatile de carne si se amesteca bine.
Se pune o tigaie cu ulei pe foc, iar cand acesta e incins se pun bucati de carne la prajit. Se prajesc uniform pe ambele parti, apoi se scot pe un prosop de hartie care sa absoarba uleiul in exces.
Mai departe, se curata si se taie ananasul si ardeiul. Intr-o tigaie se pune ulei, iar cand acesta e incins se pun bucatile de ananas si ardei. Acestea se lasa la foc mare sa se caleasca pt 5 minute, apoi se pun bucatile de carne prajite inainte.
Se lasa o idee la prajit impreuna, apoi se pune sosul tomat pregatit inainte.
Mai lasati cateva minute la foc, toate ingredientele, iar inainte de a stinge focul verificati de sare, zahar si otet, daca e nevoie mai adaugati, iar daca nu, opriti focul si serviti ...
Serviti cat inca este cald.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoDe ceva vreme am renuntat la painea din comert si am inceput sa fac paine de casa care are un gust si calitati nutritive net...
Paine cu faina integrala de secara si tarate de grauCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii