Pieptul de pui se taie bucati si se pune intr-un bol. Peste bucatile de piept de pui, se pun: 1 lingurita de boia, 2 linguri ulei, 2 linguri sos de soia, sare. Ingredientele se amesteca bine. Apoi, se pune o folie deasupra bolului si se da la frigider. Se lasa carnea la marinat pt cel putin 20 minute in frigider.
Cat carnea sta la marinat, ananasul se taie in jumatate. Jumatate se pune deoparte pentru ca doar jumatate se va folosi. Jumatatea pe care o veti folosi, trebuie curatata sau daca vreti sa folositi coaja ca si mine, atunci taiati miezul cu grija. Miezul se taie in bucati.
Se curata, se spala si se taie ardeiul. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de floarea-soarelui, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se pun bucatile de ardei.
Se lasa la calit 3 minute, dupa care se pun bucatile de ceapa, care inainte au fost spalate si taiate.
Se lasa si ceapa la calit pentru 2 minute, dupa care se pune carnea. Sosul ramas de la carne se poate arunca.
Se lasa la prajit pana cand carnea e patrunsa bine. Apoi se pun bucatile de ananas.
Se amesteca lingura de amidon cu lingurile de apa si lingurile de suc de ananas. Se pune amestecul peste legume si carne.
Se amesteca bine si se mai lasa la fiert putin.
Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Merge foarte bine cu orez.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii