Pui de tara cu sos de patlagele galbene

Postat pe: 18-10-2018
(0)

Ingrediente

1 pui mare de tara de cam 3 kg
6 patlagele galbene potrivite
1 gogosar rosu
1 lingura de sare
1 lingurita rozmarin
6-7 cepe mici
1 capatana de usturoi
1 lingurita amestec boia cu ierburi
1 lingurita ardei iuti de la otet

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

8 portii

Se portioneaza puiul si se unge cu sare apoi se pune in tava.
Se pun rosiile si gogosarul la mixat si se face un sos care se toarna peste carnea de pui. Se adauga rozmarinul, amestecul de boia cu ierburi, cepele mici si usturoiul taiat in felii fine, se pune capac sau folie de aluminiu si se da tava la cuptor pentru circa o ora sau pana cand se patrunde bine carnea si mai scade din lichidul lasat de rosii.

 Se serveste cu mamaliguta calda si daca aveti si muraturi si va place este foarte bine, daca nu, merge si fara deoarece ardeiul iute da o nota aparte mancarii si gustul este absolut fabulos.

Sa aveti pofta. dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pui de tara cu sos de patlagele galbene" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui de tara cu sos de patlagele galbene