Pui cu vinete

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pui 1 kg
  • unt 100 g
  • ceapa 100 g
  • ardei grasi 75 g
  • rosii 300 g
  • vinete 1 kg
  • verdeata 1 leg
  • sare

Mod de preparare

Puiul se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt si ardeii taiati felii. Rosiile taiate felii se toarna peste bucatile de carne. Vinetele se curata, se taie felii, se scurg bine, se calesc in restul de 50 g de unt, se adauga la carne si se da vasul la cuptor timp de 25 min.
La servit se adauga verdeata tocata la fiecare portie.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune