Pui cu Sos de Gogosari si Miere

Complexitate
redusa
Pui cu Sos de Gogosari si Miere

Ingrediente

  • Pentru garnitura:
  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina de pastarnac
  • 2 cepe
  • 2 ardei kapia rosu
  • 6 cani apa
  • sare
  • piper
  • 1 lg de concentrat de legume
  • 2 lg ulei de masline
  • pentru sos
  • o jumatate de pui
  • 2 gogosari
  • 2 lg miere
  • 3 lg smantana
  • sare
  • piper
  • 3 lg ulei de masline

Mod de preparare

Pentru a prepara garnitura am procedat astfel: morcovul, ardeii si ceapa le-am taiat rondele si le-am pus la calit in uleiul de masline. Am adaugat si pastarnacul ras prin razatoarea mica, sare, concentratul de legume si piper si le-am lasat sa se inmoaie bine. Apoi am pus apa fierbinte si am lasat sa dea in cateva clocote, dupa care am adaugat orezul. Se fierbe la foc mic pana ce orezul absoarbe toata apa.

Intre timp am pus carnea de pui la prajit in uleiul de masline dupa care am adaugat gogosarii taiati cubulete sare piper mierea si le-am lasat sa se calesca foarte bine adaugand din cand in cand cate un strop de apa. La final am adaugat si smantana si l-am mai lasat 5 min.
Am servit alaturi cu garnitura de orez cu legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Salata de iarna asortata
2
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Papricas de Cartofi cu Pui
3
Mancaruri cu carne

Papricas de Cartofi cu Pui

Papricas de Cartofi cu Pui
Piftie sau Racituri
4
Afumatura la untura
5
Parteneri
Piept de pui cu spanac in sos de smantana
Bucataras.RO

Piept de pui cu spanac in sos de smantana

Desi nu sunt mare fana spanac, aceasta mancare a fost delicioasa si care merita sa fie preparata mai des. Alaturi de un orez...

Piept de pui cu spanac in sos de smantana
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti