Taiati pui in bucati. Taiati marunt ceapa si usturoiul, ardeiul iute taiati-l pe lung, scoate-ti semintele si apoi taiati-l marunt. Incingeti uleiul si adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul, curry, sarea si zaharul. Amstecati 1 minut, apoi adaugati puiul si prajiti-l pe ambele parti cam 5 minute.
Adaugati zeama de lamaie, pure de rosii si laptele de cocos, puneti un capac, dati focul incet si lasati sa fiarba cam 25-30 min. La sfarsit taiati marunt coriandru si prearati deasupra.
Se poate servi cu orez sau legume congelate.
Pofta buna!
Eu am facut pe 2 pers asa ca am injumatatit cantitatile. Poza finala am uitat sa o fac de foame, dar rezultatul final nu difera de ultima poza. :)
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Un preparat delicios si de efect. Destinat vegetarienilor. Pentru post, inlocuiti branza cu tofu.
Vinete umpluteO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii