Carnea se transeaza, apoi se presara cu sare si se inabusa in ulei indoit cu apa, impreuna cu ceapa tocata. Dupa aceea se scoate, iar in grasimea ramasa, se caleste faina, dizolvata in putina apa.
La inceputul calirii o sa aveti impresia ca se obtine un aluat, dar prin sfaramare cu lingura de lemn si amestecare, totul revine la normal si puteti sa respirati usurate ca nu ati gresit cu nimic.
Se adauga sare, piper, boia, zahar, se omogenizeaza, apoi se incorporeaza bulionul si se toarna doua cani de apa calda (cel mai bine daca aveti supa de zarzavat). Se lasa o jumatate de ora sa fiarba, la foc potrivit, semiacoperit.
Separat, se fierb, pana se inmoaie, in apa cu sare, pastaile de fasole, curatate, spalate si rupte in bucatele. Se pun la scurs, intr-o strecuratoare. Se oparesc rosiile, se decojesc si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se pun bucatile de carne impreuna cu fasolea si rosiile, cu sosul strecurat, se adauga usturoiul pisat si se mai fierb impreuna un sfert de ora. La sfarsit se potriveste de sare si piper si se presara mararul tocat.
POFTA BUNA!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii