Carnea se transeaza, apoi se presara cu sare si se inabusa in ulei indoit cu apa, impreuna cu ceapa tocata. Dupa aceea se scoate, iar in grasimea ramasa, se caleste faina, dizolvata in putina apa.
La inceputul calirii o sa aveti impresia ca se obtine un aluat, dar prin sfaramare cu lingura de lemn si amestecare, totul revine la normal si puteti sa respirati usurate ca nu ati gresit cu nimic.
Se adauga sare, piper, boia, zahar, se omogenizeaza, apoi se incorporeaza bulionul si se toarna doua cani de apa calda (cel mai bine daca aveti supa de zarzavat). Se lasa o jumatate de ora sa fiarba, la foc potrivit, semiacoperit.
Separat, se fierb, pana se inmoaie, in apa cu sare, pastaile de fasole, curatate, spalate si rupte in bucatele. Se pun la scurs, intr-o strecuratoare. Se oparesc rosiile, se decojesc si se taie cubulete.
Intr-o cratita, se pun bucatile de carne impreuna cu fasolea si rosiile, cu sosul strecurat, se adauga usturoiul pisat si se mai fierb impreuna un sfert de ora. La sfarsit se potriveste de sare si piper si se presara mararul tocat.
POFTA BUNA!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii