Pui cu Curry Verde

Complexitate
redusa
Pui cu Curry Verde

Ingrediente

  • 150-200 g de bambus
  • 500 g de piept de pui
  • 3 morcovi potriviti
  • 4 linguri de sos de peste (nuoc man)
  • 2 linguri de ulei de susan
  • 300 ml de lapte de cocos
  • 3 linguri de pasta de curry verde
  • sare
  • un wok

Mod de preparare

Curatam si spalam morcovii, ii taiam cat se poate de fin. Incalzim in wok o lingura de ulei de susan si aruncam peste morcovii, amestecam binisor si dupa 4-5 minute adaugam bambusul. Amestecam si dupa 2 minute asezonam cu 1 lingura de sos de peste. Varsam totul intr-o farfurie si pastram la caldura.

Spalam si taiam maruntel pieptul de pui, adaugam in wok a doua lingura de ulei de susan si depunem puiul, amestecam bine pana cand carnita este aproape facuta, varsam deasupra sosul de peste si lasam sa fiarba pana la evaporare. Adaugam lingurile de pasta de curry si dizolvam totul cu laptele de cocos, lasam inca vreo 5 minute pe foc. Amestecam in sos si rasturnam deasupra legumele. Servim cald alaturi de orez parfumat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)