Luati un vas termorezistent, mare si cu pereti inalti. Ungeti-l cu Pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc, inclusiv peretii laterali.
Fierbeti orezul al dente, conform cu instructiunile de pe pachet. Scurgeti, puneti-l in vasul termorezistent si nivelati.
Turnati deasupra supa crema de ciuperci, apoi asezati pulpele de pui condimentate cu sare, piper, boia, chilli, dupa gust.
Repartizati uniform ciupercile feliate, acoperind carnea.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru 1 ½ ora, la 175 grade sau pana ce pulpele de pui sunt facute si capata o crusta frumos rumenita si usor crocanta.
Serviti cat este cald, alaturi de o salata sau muratura preferata.
Din “ Carte Regala de Bucate ”
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii