Luati un vas termorezistent, mare si cu pereti inalti. Ungeti-l cu Pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc, inclusiv peretii laterali.
Fierbeti orezul al dente, conform cu instructiunile de pe pachet. Scurgeti, puneti-l in vasul termorezistent si nivelati.
Turnati deasupra supa crema de ciuperci, apoi asezati pulpele de pui condimentate cu sare, piper, boia, chilli, dupa gust.
Repartizati uniform ciupercile feliate, acoperind carnea.
Dati la cuptorul preincalzit, pentru 1 ½ ora, la 175 grade sau pana ce pulpele de pui sunt facute si capata o crusta frumos rumenita si usor crocanta.
Serviti cat este cald, alaturi de o salata sau muratura preferata.
Din “ Carte Regala de Bucate ”
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii