Pui Continental cu Orez Integral

Complexitate
redusa
Pui Continental cu Orez Integral

Ingrediente

  • -350- 400 g orez integral
  • -450 ml supa crema de ciuperci, pregatita in casa sau din plic / cuburi
  • -6 pulpe de pui
  • -500 g ciuperci pleurotus, feliate
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat
  • -boia
  • -fulgi de ardei iute (chilli)
  • -pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc

Mod de preparare

Luati un vas termorezistent, mare si cu pereti inalti. Ungeti-l cu Pasta pentru uns tavi, vase termorezistente, forme de copt, etc, inclusiv peretii laterali.

Fierbeti orezul al dente, conform cu instructiunile de pe pachet. Scurgeti, puneti-l in vasul termorezistent si nivelati.

Turnati deasupra supa crema de ciuperci, apoi asezati pulpele de pui condimentate cu sare, piper, boia, chilli, dupa gust.

Repartizati uniform ciupercile feliate, acoperind carnea.

Dati la cuptorul preincalzit, pentru 1 ½ ora, la 175 grade sau pana ce pulpele de pui sunt facute si capata o crusta frumos rumenita si usor crocanta.

Serviti cat este cald, alaturi de o salata sau muratura preferata.
Din “ Carte Regala de Bucate ”

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Salam de biscuiţi reţetă
4
Dulciuri

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Desert prajitura cu visine si ciocolata
Bucataras.RO

Desert prajitura cu visine si ciocolata

Această prăjitură mi s-a părut de vis. A ieșit foarte pufoasă, cremoasă și delicioasă. Crema de vișine a ieșit...

Desert prajitura cu visine si ciocolata
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin