Se amesteca faina cu untul, apa si sarea si se framanta bine un aluat.
Pieptul de pui, ceapa si ardeiul se trec prin masina de tocat, dupa care se adauga cimbrul si sarea, dupa gust, amestecand bine.
Din aluat se intind 2 foi subtiri si rotunde.
Prima foaie se aseaza in tava tapetata cu folie de aluminiu, peste se pune amestecul de carne tocata si se acopera cu cealalta foaie. Se preseaza usor si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se da la cuptorul incins timp de 50 minute, pana se rumeneste frumos.
Am facut o salata de cartofi fara maioneza, asa mai usoara, de vara zic eu. Tare buna a iesit, mie mi-a placut, m-am inspirat...
Salata orientala de varaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii