Pregatirea aluatului:
Se amesteca toate ingredientele si se pune faina pana obtineti un aluat de consistenta aluatului pentru paine. Este gata, cand aluatul nu se mai lipeste de mana.
Puneti la crescut acoperit cu un servet de panza, intr-un loc ferit de curenti. Cat creste aluatul, pregatiti umplutura.
Pregatirea umpluturii:
Carnea se toaca. Se inabusa pana isi schimba culoarea si scade sucul propriu. Se pune la racit.
Tocati marunt ceapa si verdeata. Amestecati cu carnea si ouale crude si potriviti de sare si piper. Framantati pana obtineti o compozitie omogena.
Asamblarea placintei:
Intr-o tava imbracata cu hartie de copt, puneti o foaie din 2/3 de aluat. Repartizati uniform carnea si puneti deasupra fasii de aluat in diferite directii. Ungeti cu ou batut si coaceti la foc mic aprox. 40 min.
Se poate servi calda sau rece, ca fel principal sau ca gustare, cu ketchup dulce sau picant.
POFTA BUNA!
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii