Ceapa si ardeiul se taie julien, morcovii se taie cubulete.
Se calesc legumele in ulei 2 minute, apoi adaugam carnea tocata si calim totul timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Condimentam cu piper macinat, cimbru si boia dulce, stingem cu 2 linguri de apa plata si mai lasam pe foc 10 minute.
Cartofii (curatati) se spala, se taie cubulete si se fierb in apa si un praf de sare, pana se inmoaie bine pentru a fi pasati. Se aduna spuma care se formeaza!
Dupa pasare, cartofii se amesteca cu margarina, un praf de sare si se subtiaza cu doua linguri de apa in care au fiert cartofii.
Intr-un vas yena, asezam carnea calita cu legumele, iar deasupra sprituim piureul de cartofi.
Introducem la cuptor pentru 20 de minute.
Servim cald.
Foile de la aceasta prajitura imi plac tare mult si le folosesc la orice combinatie, sunt grozav de bune. Asa am procedat si...
Desert foi cu gem de zmeura si crema de lapteRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii