Ceapa si ardeiul se taie julien, morcovii se taie cubulete.
Se calesc legumele in ulei 2 minute, apoi adaugam carnea tocata si calim totul timp de 15 minute, amestecand din cand in cand.
Condimentam cu piper macinat, cimbru si boia dulce, stingem cu 2 linguri de apa plata si mai lasam pe foc 10 minute.
Cartofii (curatati) se spala, se taie cubulete si se fierb in apa si un praf de sare, pana se inmoaie bine pentru a fi pasati. Se aduna spuma care se formeaza!
Dupa pasare, cartofii se amesteca cu margarina, un praf de sare si se subtiaza cu doua linguri de apa in care au fiert cartofii.
Intr-un vas yena, asezam carnea calita cu legumele, iar deasupra sprituim piureul de cartofi.
Introducem la cuptor pentru 20 de minute.
Servim cald.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii