Se curata cartofi, se taie julien si se prajesc de jumatate, se pun in tava, se condimenteaza apoi se pun peste ei: salamul taiat marunt, ardeiul rosu sau gogosarul taiati felii, branza (de burduf este f.buna).
Ouale se bat bine si peste ele se pune laptele batut.Se da la cuptor pentru 35-40 min. la foc potrivit.
Se serveste calda.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii