Pizza cu cartofi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi potriviti
  • 200 g salam
  • 200 g branza
  • ardei rosu (gogosari murati)
  • 2 oua
  • 1 pahar lapte batut
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata cartofi, se taie julien si se prajesc de jumatate, se pun in tava, se condimenteaza apoi se pun peste ei: salamul taiat marunt, ardeiul rosu sau gogosarul taiati felii, branza (de burduf este f.buna).

Ouale se bat bine si peste ele se pune laptele batut.Se da la cuptor pentru 35-40 min. la foc potrivit.
Se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa