Facem piftelutele mici din carnea data la masina, miezul de paine, branza rasa, oul, piper, sare, patrunjelul, sare, usturoi.
Preparam tava in care punem un pic ulei masline si un strat de suc rosii peste care adaugam sare, frunza de dafin, un pic apa (o cescuta) si oregano. Amestecam bine si asezam piftelutele preparate, iar peste acestea un alt strat de suc. Piftelutele le-am facut si le-am dat prin paine uscata rasa (pan grattato).
Deasupra punem folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa 15 minute dam folia jos si lasam sa se faca bine.
Daca va place in suc mai mult puteti pune mai mult.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii