Facem piftelutele mici din carnea data la masina, miezul de paine, branza rasa, oul, piper, sare, patrunjelul, sare, usturoi.
Preparam tava in care punem un pic ulei masline si un strat de suc rosii peste care adaugam sare, frunza de dafin, un pic apa (o cescuta) si oregano. Amestecam bine si asezam piftelutele preparate, iar peste acestea un alt strat de suc. Piftelutele le-am facut si le-am dat prin paine uscata rasa (pan grattato).
Deasupra punem folie de aluminiu si le dam la cuptor pentru 35-40 minute. Dupa 15 minute dam folia jos si lasam sa se faca bine.
Daca va place in suc mai mult puteti pune mai mult.
Este o prăjitură simplă, dar tare gustoasă, cu aluat fraged ce se topește instant de la prima degustare, gem acrișor de...
Desert prajitura cu gem de caise si bezea cu nuciO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii