Piept in Crusta de Mac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 h piept de rata sau pui
  • 100 g seminte de mac
  • 200 g cuscus
  • 800 ml supa de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 200 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se sareaza si se pipereaza pieptul. Se trece prin faina amestecata cu oua, apoi prin mac si se prajeste in ulei incins, la foc iute, pana se rumeneste.

Separat, se toaca ceapa si morcovul si se pun la fiert in supa de pui.
Dupa ce au fiert, se adauga cuscusul, piper, sare, amestecand incontinuu, pana cand este absorbita toata supa.
Acest sos se serveste alaturi de pieptul de rata sau pui taiat in felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici