Piept de pui la Vas Roman

Complexitate
redusa
Piept de pui la Vas Roman

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura mica de marar
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 1 ardei rosu
  • 5 cartofi
  • condimente
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie pieptul in bucati mari si se pune intr-o craticioara incapatoare. Se taie ceapa foarte marunt, mararul, patrunjelul si ardeiul rosu si se pun in acelasi vas cu carnea. Cartofii se curata si se taie si acestia in cuburi mari si se pun laolalta.

Se adauga peste toate o lingurita de condimente si cateva linguri mari de ulei de masline si se amesteca.

Dupa ce vasul roman a stat in apa timp de 20 minute, carnea cu legumele se aseaza in acesta si se dau la cuptor, la foc potrivit timp de 40-50 de minute.

In ultimele 10 minutele se lasa vasul fara capac pt. a se rumeni carnea.

Se serveste cu salata de varza.
Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune