Spalati pieptul de pui, indepartati pielea, dezosati, taiati fiecare in 4 bucati si condimentati cu sare, piper, dupa gust, pe ambele fete.
Intr-un bol amestecati faina, un praf de sare, paprika si treceti carnea prin aceasta compozitie.
Prajiti in ulei incins, cate 4- 5 min pe fiecare parte, la foc mediu pana ce carnea este facuta si frumos rumenita. Dati deoparte pe servetele absorbante. Pastrati la cald.
Adaugati supa de pui peste uleiul ramas din tigaie, repuneti pe foc si omogenizati bine cu sedimentele lasate de la carne.
Incorporati cu ajutorul unui tel crema de branza si amestecati energic pentru a nu ramane cocoloase, apoi adaugati mustarul si ½ din cubuletele de ardei gras.
Fierbeti 1-2 min, la foc potrivit, amestecand continuu si potriviti de sare si piper, dupa gust.
Adaugati pieptul de pui prajit si mentineti pe foc inca 2- 3 min sau pana cand carnea ajunge la temperatura sosului, intorcandu-l pe ambele fete.
Spre sfarsit, adaugati ½ din patrunjelul verde, tocat marunt.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie, carne, sos si ornati cu restul de cubulete de ardei si patrunjel verde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii