Piept de pui cu pere si camembert

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri din piept de pui a 150gfiecare
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 lingurita coindimente pentru carne de pui Maggi
  • 250ml supa de pui
  • 425g pere (din compot)
  • 125g camembert
  • 50ml vin alb
  • 30g ciuperci
  • 1 lingurita amidon alimentar;

Mod de preparare

1. Feliile din piept de pui se freaca cu condimentele pentru carne de pui.
2. Perele din compot se scurg bine si se taie felii.
3. Branza `camembert` se taie felii.
4. In ulei incins frigem, pe ambele parti, feliile de carne, apoi le scoatem si le punem pe o farfurie.
5. Intr-o tigaie punem supa si vinul si le lasam sa dea in clocot.
Adaugam ciupercile , pe care le -am taiat foarte marunt. Amidonul se amesteca cu putina apa rece si se incorporeaza in amestec.
6. Adaugam carnea de pui in acest sos, perele si acoperim cu camemberul. Acoperim tigaia si lasam pana camemberul s-a topit.

Pe un platou oval se aseaza preparatul , se orneaza cu frunze de patrunjel verde si se serveste cu garnitura de orez si un vin alb sec.

Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu Mere
1
Dulciuri

Prajitura cu Mere

Prajitura cu Mere
Inghetata de trandafiri si banane
2
Dulciuri

Inghetata de trandafiri si banane

Inghetata de trandafiri si banane
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
5
Dulciuri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Parteneri
Desert gogosi
Bucataras.RO

Desert gogosi

Un desert adorat de toata lumea.

Desert gogosi
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri