1. Feliile din piept de pui se freaca cu condimentele pentru carne de pui.
2. Perele din compot se scurg bine si se taie felii.
3. Branza `camembert` se taie felii.
4. In ulei incins frigem, pe ambele parti, feliile de carne, apoi le scoatem si le punem pe o farfurie.
5. Intr-o tigaie punem supa si vinul si le lasam sa dea in clocot.
Adaugam ciupercile , pe care le -am taiat foarte marunt. Amidonul se amesteca cu putina apa rece si se incorporeaza in amestec.
6. Adaugam carnea de pui in acest sos, perele si acoperim cu camemberul. Acoperim tigaia si lasam pana camemberul s-a topit.
Pe un platou oval se aseaza preparatul , se orneaza cu frunze de patrunjel verde si se serveste cu garnitura de orez si un vin alb sec.
Pofta buna!!!
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii