1. Feliile din piept de pui se freaca cu condimentele pentru carne de pui.
2. Perele din compot se scurg bine si se taie felii.
3. Branza `camembert` se taie felii.
4. In ulei incins frigem, pe ambele parti, feliile de carne, apoi le scoatem si le punem pe o farfurie.
5. Intr-o tigaie punem supa si vinul si le lasam sa dea in clocot.
Adaugam ciupercile , pe care le -am taiat foarte marunt. Amidonul se amesteca cu putina apa rece si se incorporeaza in amestec.
6. Adaugam carnea de pui in acest sos, perele si acoperim cu camemberul. Acoperim tigaia si lasam pana camemberul s-a topit.
Pe un platou oval se aseaza preparatul , se orneaza cu frunze de patrunjel verde si se serveste cu garnitura de orez si un vin alb sec.
Pofta buna!!!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii