Pieptul de pui si ardeii se taie fisiute. Ardeiul usturat se taie rondele. Ceapa taiata marunt impreuna cu ardeii se prajesc in ulei de masline. Se adauga pieptul de pui si se mai parajesc aprox. un sfert de ora.
Se adauga ficaciorii si se mai lasa 10 minute. Cind carnea si ficaciorii sunt facute, se adauga mirodeniile si se serveste cu patrunjel pe deasupra. Ca garnitura se serveste cu salata verde.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii