Se spala bine pieptul de pui dupa care se taie felii. Se da cu sare si piper pe ambele parti si se prajeste in tigaie (preferabil fara ulei sau foarte putin). Dupa ce l-am prajit care 2 minute pe fiecare parte se ia si se taie fasii sau bucati mici (dupa preferinte).
In aceasi tigaie se pune bucatiile de ananas (daca pieptul de pui se taie fasii ananasul se taie cam in 3 parti rondeaua, iar daca il taiati bucatele pieptul de pui atunci ananasul se taie si el in bucatele de marimea pieptului) si se calesc 1 minut amestecand continuu dupa care adaugam puiul, sucul din conserva de ananas.
Mai punem foarte putina sare, adaugam boaiua si lasam sa stea cam 10minute la foc mic.
Intre timp taiem ardeii iuti felii mici si ii adugam in tigaie (cam dupa 5 minute).
Atentie: a nu se confunda cu mancare chinezeasca (aceasta mancare o recomand celor care nu doresc sa manance foarte condimentat - se pot scoate ardeii iuti din reteta si celor care doresc sa manance usor si sanatos)
Se pune pe o farfurie medie, presaram patrunjel si adaugam 3 felii de lamaie pe margini. Ideal sa avem langa un pahar cu suc natural de Ananas.
Pofta buna!
''Mancati sanatos si faceti miscare multa''
Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ? Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute...
Spanac verde cu chorizo proaspatDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii