1. Se taie pieptii de pui in doua (fara os), se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza, se ung cu mustar si crema de ardei si se freaca cu usturoi zdrobit.
2. Se spala rosiile si castravetele. Se curata rosiile de codite si se taie in cubulete. Castravetelui i se taie capetele; ceapa se curata, apoi se taie toate cubulete de 1, 5-2cm. si se pun intr-o salatiera. Se stropesc cu uleiul de masline si cu sucul de lamaie, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se scurge porumbul din conserva si se incorporeaza in salata. Se acopera salatiera cu o folie de aluminiu si se tine la rece pana la servire.
3. Intr-o tigaie se inferbanta uleiul si se frige carnea de pui, 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte.
Se aseaza pieptii de pui pe mijlocul unui platou, iar de jur imprejur se aranjeaza salata. Se serveste preparatul cu un vin alb sec.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii