1. Se taie pieptii de pui in doua (fara os), se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza, se ung cu mustar si crema de ardei si se freaca cu usturoi zdrobit.
2. Se spala rosiile si castravetele. Se curata rosiile de codite si se taie in cubulete. Castravetelui i se taie capetele; ceapa se curata, apoi se taie toate cubulete de 1, 5-2cm. si se pun intr-o salatiera. Se stropesc cu uleiul de masline si cu sucul de lamaie, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se scurge porumbul din conserva si se incorporeaza in salata. Se acopera salatiera cu o folie de aluminiu si se tine la rece pana la servire.
3. Intr-o tigaie se inferbanta uleiul si se frige carnea de pui, 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte.
Se aseaza pieptii de pui pe mijlocul unui platou, iar de jur imprejur se aranjeaza salata. Se serveste preparatul cu un vin alb sec.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii