1. Se taie pieptii de pui in doua (fara os), se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza, se ung cu mustar si crema de ardei si se freaca cu usturoi zdrobit.
2. Se spala rosiile si castravetele. Se curata rosiile de codite si se taie in cubulete. Castravetelui i se taie capetele; ceapa se curata, apoi se taie toate cubulete de 1, 5-2cm. si se pun intr-o salatiera. Se stropesc cu uleiul de masline si cu sucul de lamaie, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se scurge porumbul din conserva si se incorporeaza in salata. Se acopera salatiera cu o folie de aluminiu si se tine la rece pana la servire.
3. Intr-o tigaie se inferbanta uleiul si se frige carnea de pui, 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte.
Se aseaza pieptii de pui pe mijlocul unui platou, iar de jur imprejur se aranjeaza salata. Se serveste preparatul cu un vin alb sec.
Cum au inceput sa apara verdeturile in piata am dat iama in ele. Ori in salate, ori la preparat cine stie ce mancaruri,...
Mancare de pui cu verdeturiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii