1. Se taie pieptii de pui in doua (fara os), se bat cu batatorul de carne, se sareaza, se pipereaza, se ung cu mustar si crema de ardei si se freaca cu usturoi zdrobit.
2. Se spala rosiile si castravetele. Se curata rosiile de codite si se taie in cubulete. Castravetelui i se taie capetele; ceapa se curata, apoi se taie toate cubulete de 1, 5-2cm. si se pun intr-o salatiera. Se stropesc cu uleiul de masline si cu sucul de lamaie, se sareaza si pipereaza dupa gust. Se scurge porumbul din conserva si se incorporeaza in salata. Se acopera salatiera cu o folie de aluminiu si se tine la rece pana la servire.
3. Intr-o tigaie se inferbanta uleiul si se frige carnea de pui, 2 minute pe o parte si 2 pe cealalta parte.
Se aseaza pieptii de pui pe mijlocul unui platou, iar de jur imprejur se aranjeaza salata. Se serveste preparatul cu un vin alb sec.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii