1. Se sareaza si se pipereaza fileurile ,si in 2 linguri de unt se prajesc 3 min pe o pate si 3 min pe cealalta parte. Se adauga romul si se flambeaza, apoi se scot din tigaie si se adauga smantana si se omogenizeaza.
2. Ardeiul si ceapa se taie cubulete fine. Se infierbanta 1 lingura de unt si impreuna cu usturoiu (1 ls.usturoi pisat) se caleste. Se adauga fileurile prajite, sosul cu smantana , se pune feliile de ananas taiate cubulete si 2 linguri de nuca de cocos.
Totul se lasa 2-3 min. sa se intrepatrunda.
Se poate servi cu garnitura de orez.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii