Orezul se alege si se spala in cateva ape.
O ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. O legatura de marar se alege, se spala si se toaca marunt.
Carnea se amesteca cu ceapa tocata, ouale, orezul, sare si piper macinat - dupa gust- si cu mararul tocat. Cu palmele umezite, se modeleaza perisoare si se aseaza pe o farfurie umezita.
Punem perisoarele intr-o oala cu apa care clocoteste si le lasam pana se ridica la suprafata (3-4 minute).
Scoatem perisoarele pe o farfurie curata cu ajutorul unei linguri de spuma.
Separat, punem cealalta ceapa tocata marunt sa se inabuse cu uleiul si o cescuta cu supa de carne. Cand a devenit sticloasa, adaugam pasta de ardei si pe cea de rosii - desfacuta in supa, cateva boabe de piper si o foaie de dafin.
Fierbem amestecul 5 minute apoi adaugam perisoarele fierte si restul de marar tocat marunt. Potrivim de sare si mai dam cateva clocote impreuna.
Pofta buna!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu