Se prajeste un pic carnea tocata, intr-o tigaie, amestecand mereu cu o ligura de lemn, pana se schimba culoarea, adaugati ceapa si amestecati.
Stingeti cu vinul lasati 1 min. sa fiarba si adaugati rosiile sau pasta de rosii! Micsorati focul si lasati sa fiarba cam 15 minute pana se evapora toata zeama rezultata! Lasati sa se raceasca! dupa ce s-a racit amestecati cu oul care l-ati batut un pic inainte!
Fierbeti un pic macaroanele (sa nu fie fierte rau )le scurgeti si le amestecati cu untul! Preparati beshamelul (besamel).
Ungeti o tava cu un pic de margarina sau ulei si asezati macaroanele, deasupra carnea tocata, iar apoi sosul besamel, se niveleaza frumos si se presara cu branza rasa sau pesmet.
Se pune tava la cuptor si se coace la 200 de grade 50-60 de minute,pana se rumeneste frumos.
Scoateti tava de la cuptor, se lasa la racit, dupa ce s-a racit se taie in bucati.
Se serveste atat calda cat si rece !
Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoaseCartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.
Cartofi boieresti - simplu si bunTiramisu reţetă originală sau nu, acest tort l-am facut - cam pe fuga ce-i drept - pentru sotul meu care azi, implineste...
Tiramisu reţetă originală, ciocolatos cu fulgi de migdale• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii