Se prajeste un pic carnea tocata, intr-o tigaie, amestecand mereu cu o ligura de lemn, pana se schimba culoarea, adaugati ceapa si amestecati.
Stingeti cu vinul lasati 1 min. sa fiarba si adaugati rosiile sau pasta de rosii! Micsorati focul si lasati sa fiarba cam 15 minute pana se evapora toata zeama rezultata! Lasati sa se raceasca! dupa ce s-a racit amestecati cu oul care l-ati batut un pic inainte!
Fierbeti un pic macaroanele (sa nu fie fierte rau )le scurgeti si le amestecati cu untul! Preparati beshamelul (besamel).
Ungeti o tava cu un pic de margarina sau ulei si asezati macaroanele, deasupra carnea tocata, iar apoi sosul besamel, se niveleaza frumos si se presara cu branza rasa sau pesmet.
Se pune tava la cuptor si se coace la 200 de grade 50-60 de minute,pana se rumeneste frumos.
Scoateti tava de la cuptor, se lasa la racit, dupa ce s-a racit se taie in bucati.
Se serveste atat calda cat si rece !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii