Carnea tocata o punem intrun vas mare si larg.
Alaturi decojim cartofii de coaja si ii dam prin razatoarea fina, dupa care ii scurgem de zeama.
Painea curatata de coaja si umezita cu laptele.
Usturoiul curatat si pisat bine de tot. Mararul si patrunjelul tocat marunt.
Le punem pe toate in vas, condimentam dupa gust, spargem doua oua initial iar de mai trebuie mai avem unul la dispozitie..
Punem si doua linguri de faina pestesi framantam cat mai bine ca toata compozitia sa fie omogena
Cu ajutorul unei linguri mari impartim compozitia si modelam la rotund.
Problema cu tavalitul prin faina ramane la aprecierea fiecaruia cu toate ca nu apreciez acest lucru.
Uleiul foarte incins ne va ajuta la prajirea parjoalelor pe o parte si alta. Focul trebuie sa fie iute, ca parjoalele sa nu absoarba prea mult ulei.
La scoatere se pun in sita sa se scurga de uleiul de la prajire.
Garniturile ce insotesc parjoalele sant multe si diferite. Sta numai in imaginatia noastra sa rezolvam aceasta problema.
Mentiune fac ca la modelarea finala li se vor da o forma ovala si aplatizata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii