Carnea se portioneaza in cubulete, se caleste in ulei (adaugand cate putina apa) timp de 30 minute. Se adauga ceapa taiata pestisori, ardeii in fasii subtiri si se mai lasa la calit, sub capac, inca 30 minute.
Se verifica fragezimea carnii si cand e suficient de moale se toarna deasupra bulionul desfacut cu apa (sau cu zeama de carne) si se amesteca cu o lingurita cu faina. Se pune boiaua si se sareaza. Se mai lasa sa forfoteasca pana cand aromele se combina.
Separat, se fierb pastele, se strecoara si se servesc ca garnitura.
Se poate adauga in sos si un catel de usturoi pisat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii