Carnea se portioneaza in cubulete, se caleste in ulei (adaugand cate putina apa) timp de 30 minute. Se adauga ceapa taiata pestisori, ardeii in fasii subtiri si se mai lasa la calit, sub capac, inca 30 minute.
Se verifica fragezimea carnii si cand e suficient de moale se toarna deasupra bulionul desfacut cu apa (sau cu zeama de carne) si se amesteca cu o lingurita cu faina. Se pune boiaua si se sareaza. Se mai lasa sa forfoteasca pana cand aromele se combina.
Separat, se fierb pastele, se strecoara si se servesc ca garnitura.
Se poate adauga in sos si un catel de usturoi pisat.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii