Papricas cu Carne de Caprioara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Papricas cu Carne de Caprioara

Ingrediente

  • 600-700 g carne de caprioara (ori puteti folosi pasare, vita sau porc)
  • 3 cepe medii (eu am folosit si cozile de ceapa verde)
  • 3 morcovi
  • o lingura pasta de ardei
  • 3 linguri bulion sau 300 ml suc de rosii
  • ulei de masline
  • delikat, piper
  • patrunjel si cimbru proaspat (eu ador aroma de cimbru in mancare si mai ales daca e proaspat, e si mai delicios)
  • Pentru galuste avem nevoie de:
  • 2 oua
  • cca 5-6 linguri de faina (depinde de cat sunt ouale de mari)
  • un varf de lingurita praf de copt
  • delikat

Mod de preparare

Legumele tocate marunt se inabuse in putin ulei de masline cu 2-3 linguri de apa. . . se lasa 5 minute apoi se adauga carnea si se amesteca. Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea turnam sucul de rosii si pasta de ardei, mai adaugam putina supa de legume cat sa acopere toate ingredientele. Asezonam cu delikat si piper si lasam sa fiarba cu capac cca 1,5-2 ore.

Intre timp preparam galustele:
Intr-un castron batem ouale bine cu un praf de sare si daca doriti puteti pune si un varf de cutit de praf de usturoi. Praful de copt se amesteca cu faina si apoi incorporam faina in oua pana obtinem o pasta mai grosuta, dar atentie nu foarte groasa deoarece riscam sa ne iasa galustele tari.

Intr-o oala punem apa si sare, lasam sa clocoteasca, apoi cu lingurita punem din compozitia de galuste in apa si le lasam sa fiarba cca 10 minute.

Se strecoara, iar cand mancarea este aproape gata punem galustele in ea, le lasam 5 minute sa isi ia din aromele mancarii si deasupra punem verdeata tocata marunt inclusiv cimbrul.
Serviti cu castraveti murati sau salata de sezon.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Bucataras.RO

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie

Deliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect! 

Prajitura cu piscoturi si crema de lamaie
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia