Se pudreaza cu faina masa/suprafata pe care lucrati si se intinde aluatul de paine intr-o foaie dreptunghiulara, avand o grosime de aproape 1 cm.
Se unge aluatul cu un strat de sos, apoi se pune carnea peste sos pe toata foaia de paine si deasupra, numai pe jumatate, varza acra. Se impatureste pe jumatate, se ung marginile cu ou si se lipesc bine, apoi se unge si pe deasupra incat sa aiba o crusta aurie cand se coace. Se inteapa cu furculita pe alocuri sa poata "respira si se presara piper macinat pe deasupra.
Se coace la foc mediu, in mijlocul cuptorului cca 30-35 de minute, pana este aurie. Se lasa sa se raceasca putin si se taie felii. Este f. buna calduta, dar merge la fel de bine si rece.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii