Ouale fierte curatate de coaja se trec prin faina (daca le-ati curatat mai inainte si nu se lipeste faina de ele le udati putin), apoi cu miinile ude acoperiti ouale cu carnea de cirnat, treceti prin sosul de ou batut cu mustar si apoi prin pesmet.
Asezati ouale in picioare in tava pe hirtia de copt si coaceti la foc mare pina cind se rumenesc.
Se pot pregati din timp si pastra in frigider ca apoi sa fie prajite cind doriti, sau se pot pastra chiar si in congelator
Servite cu salata verde si sufleu de cartofi si mazare:
http: //www.reteteculinare.ro/forum/post-52258.html#52258
Pot sa va spun ca m-a uimit aparatul Panini Maker Breville nu m-as fi gandit ca la un aparat de sandwich-uri pot face si...
Clatite cu ganache de ciocolata si dulceata de coacazeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii