Spalati pulpele, uscati-le cu hartie absorbanta, prajiti-le de jur- imprejur in ulei incins, scoateti-le si pastrati-le la cald.
Prajiti ceapa tocata marunt sau data pe razatoarea mare in uleiul ramas, incins. Stingeti cu vin si bulionul de pui (apa). Adaugati cartofii taiati cubulete, fasolea verde si lasati sa fiarba inabusit 15- 20 min. Puneti pasta de tomate diluata in putina apa, pulpele de pui si mai lasati sa fiarba aproximativ 10 min sau pana ce carnea este facuta. Spre sfarsit condimentati cu sare, piper, boia, dupa gust.
Separat, fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, clatiti-le si pastrati-le la cald. Adaugati-le in vasul cu pulpe cand totul este fiert, lasati sa mai dea cateva clocote si opriti focul. Adaugati usturoiul zdrobit, acoperiti vasul si asteptati 1-2 min sa se patrunda aromele.
Serviti fierbinte.
Pot sa va spun ca m-a uimit aparatul Panini Maker Breville nu m-as fi gandit ca la un aparat de sandwich-uri pot face si...
Clatite cu ganache de ciocolata si dulceata de coacazeDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii