-se spala carnea de pui si se portioneaza
-ceapa si ardeii se curata si se taie julien
-rosiile se oparesc si se decojesc apoi se taie felii(la mine n-a fost cazul)
-se curata usturoiul . eu am facut mujdei cu sare si apa.
-se incinge uleiul si se inabusa carnea apoi se scoate pe o farfurie
-ceapa si ardeii se calesc in ulei. Se adauga rosiile din conserva. Am mai adaugat 300 ml bulion de casa. Apoi se adauga faina pe care o dizolvam in 50 ml apa. Se fierb impreuna la foc mic pana scade sosul.
-am adauga patrujelul tocat verde
-se aseaza legumele si carnea intr-un vas termorezistent si se toarne mujdeiul de usturoi. Se presara daca vrei boia, cimbru(eu n-am pus), condimente si se introduce vasul la cuptor 15 minute la foc mijlociu.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii