Ostropel de Pui cu Ardei

Complexitate
redusa
Ostropel de Pui cu Ardei

Ingrediente

  • 1 buc pui (500 gr aripi si pulpe de pui sau si curcan)
  • 1 ceapa
  • 300 gr ardei grasi
  • 200 gr rosii
  • 2 catei usturoi
  • 10 gr faina
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingurita delikat
  • sare

Mod de preparare

Carnea se portioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile se oparesc si se taie felii. Se curata ustoroiul si se zdrobeste si se freaca cu un pic de sare, si adaugam cca 100 ml apa la el obtinand astfel un mujdei.

Se incinge uleiul si se prajeste carnea, apoi se scoate intr-un vas termorezistent. Ceapa si ardeii se calesc pe acelasi ulei. Se adauga rosiile feliate si faina dizolvata in 50 ml apa rece. Se fierb impreuna la foc mic pana sosul se ingroase un pic.

Peste carnea asezata in vas punem legumele din tigaie si peste toate turnam mujdeiul de usturoi. Se presara cu cimbru, boia, sare si delikat si se da totul la cuptor pentru 15 minute la foc mijlociu.

Se poate servi cu orez, pireu de cartofi sau legume sotate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Quiche de broccoli cu sunca si branza
Bucataras.RO

Quiche de broccoli cu sunca si branza

Quiche de broccoli cu sunca si branza
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala