Intr-o tigaie, vom rumeni usor copanelele de pui ce au fost in prealabil sarate si condimentate.
Separat, intr-un ceaun de tuci, calim ceapa taiata solzisori si adaugam apoi rosiile ce au fost blenduite.
Dupa 2-3 minute, adaugam si copanelele rumenite, completam cu 2 cani de apa si condimentam cu piper si foi de dafin.
Acoperim cu capac si lasam sa fiarba la foc mic, timp de 45 minute, pana cand sosul scade la jumatate.
Inainte cu 2-3 minute de a opri focul, adaugam si usturoiul taiat feliute. Se serveste cu mamaliguta asezonat cu patrunjel verde tocat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAzi, 15 februarie, vecinii nostri din sudul Dunarii si-au pus straiele de sărbătoare, deoarece sărbătoresc Ziua...
Ardei umpluti- Punjene paprikeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii