Prima data se prajesc bucatelele de muschiulet dupa care se aseaza pe o farfurie, intr-un vas de lut {sau orice alta cratita}; se pune putin ulei de masline, ceapa taiata marunt, dovlecel bucatele.
Ardeiul si morcovul taiat bucatele se lasa putin sa se inmoaie, dupa care se adauga orezul. Se face o supa de legume{din cuburi merge foarte bine} si se pune peste orez. Se amesteca si se adauga putin sofran. Deasupra se dauga bucatile de carne prajite si se baga la cuptor pana cand apa a scazut si orezul este facut.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii