Se toaca totul foarte marunt, (eu le-am maruntit cu robotul) se caleste ceapa, se adauga apoi pe rand ardeiul capia si cel iute, prunele si rosiile, sare, piper, boia.
Carnea se prajeste 2-3 minute in putin ulei fierbinte (daca faceti cu piept de pui, il taiati fasii), apoi se adauga peste sos, se pun2 cani cu apa si se fierbe totul 20-30 de minute (pana scade apa si rezulta un sos mai gros).
Orezul se fierbe in apa cu sare, se strecoara dupa ce a fiert, se clateste cu apa rece. Se pune inapoi in vas si se amesteca cu foarte putin ulei.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii