Se toaca totul foarte marunt, (eu le-am maruntit cu robotul) se caleste ceapa, se adauga apoi pe rand ardeiul capia si cel iute, prunele si rosiile, sare, piper, boia.
Carnea se prajeste 2-3 minute in putin ulei fierbinte (daca faceti cu piept de pui, il taiati fasii), apoi se adauga peste sos, se pun2 cani cu apa si se fierbe totul 20-30 de minute (pana scade apa si rezulta un sos mai gros).
Orezul se fierbe in apa cu sare, se strecoara dupa ce a fiert, se clateste cu apa rece. Se pune inapoi in vas si se amesteca cu foarte putin ulei.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoCheesecake-ul cu afine este o imbinare minunata intre cremozitatea fina branzei de vaci si prospețimea zemoasa a afinelor.
Cheesecake cu afine - cremos si racoritorImi plac ardeii copti, ceapa calita si binenteles leguma porcu'.......:)))))
Tocana cu carne de porc si ardei coptCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii