Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun in tigaie cu putin ulei incins; peste ei se pune ceapa taiata rondele si se acopera cu capacul timp de 5 min.
Dupa ce s-au rumenit cartofii pe o parte, se intorc pe cealalta parte si se adauga sunca taranesca, salamul si rosia taiate fasii, se pune iar capacul, iar dupa ce sunt aproape gata se adauga maslinele, telemeaua taiata cuburi, ouale batute si amestecate cu secretul gustului, piper si alte ingrendiente... dupa gust.
Se prajeste bine pe ambele parti si se serveste cu marinata de gogosari!
Pofta buna!
Se mai poate servi cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Pentru ca tot se apropie toamna, am vrut sa creez o astfel de atmosfera cu aceste nuci delicioase.
Nuci umplute cu crema de ciocolata cu nuca si biscuitiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii