Cartofii curatati de coaja se dau prin razatoarea mica si se pun in tigaie cu putin ulei incins; peste ei se pune ceapa taiata rondele si se acopera cu capacul timp de 5 min.
Dupa ce s-au rumenit cartofii pe o parte, se intorc pe cealalta parte si se adauga sunca taranesca, salamul si rosia taiate fasii, se pune iar capacul, iar dupa ce sunt aproape gata se adauga maslinele, telemeaua taiata cuburi, ouale batute si amestecate cu secretul gustului, piper si alte ingrendiente... dupa gust.
Se prajeste bine pe ambele parti si se serveste cu marinata de gogosari!
Pofta buna!
Se mai poate servi cu mamaliguta calda si mujdei de usturoi.
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioaseMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii