Se taie toate legumele marunt si se pastreaza. Se taie ciupercile rondele si carnea in fasiute. Se pun ciupercile la calit in putin ulei si peste 3 minute se pune si carnea. Se sareaza, pipereaza si se adauga ce condimente doriti. Se prajeste bine impreuna pana sunt facute.
lipia se ungecu maioneza. Peste se pune amestec de carne cu pui cat doriti. Se pun legume: rosie, castraveti, ardei, ceapa. In robotul de bucatarie se toaca usturoiul. Se pune iaurtul, sare si ulei si se amesteca cateva secunde in robot.
Sosul se pune peste ingredientele din lipie si apoi. Se impatureste pe jumatate.
(*) Nu am pus cantitati pt ca fiecare poate sa isi puna cat vrea.
Se mananca cu cutit si furculita sau ajutandu-ne cu o alta lipie.
Foile de la aceasta prajitura imi plac tare mult si le folosesc la orice combinatie, sunt grozav de bune. Asa am procedat si...
Desert foi cu gem de zmeura si crema de lapteRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii